dinsdag 1 mei 2012

Nagellak collectie

Hee allemaal!
Ik heb even ergens over nagedacht, misschien is het beter om mijn blog Engels te maken zodat meer mensen hem kunnen lezen. Maar ik heb besloten om dat voorlopig nog even niet te doen. Laten we maar eerst in het Nederlands beginnen.
In mijn eerste 'officiƫle' post ga ik jullie mijn nagellak collectie laten zien. Ik ga laten zien wat ik het meest zal gaan gebruiken. Ik maak de foto's in mijn posts zelf. Ik ben er erg mee bezig hoe ik ze het mooist kan fotograferen. De ene foto zal dus beter zijn dan de andere. Sorry hiervoor.
Mijn moeder en ik vinden het allebei erg leuk om bezig te zijn met nail art en daarom gebruiken we beide de nagellak. Hierdoor kan het zijn dat er soms spontaan een nieuw potje nagellak in onze doos zit :).

Laten we beginnen met de normale kleurtjes. Ik gebruik hier vooral het merk Catrice voor omdat ik dit persoonlijk een erg fijn merk vind. De nagellak blijft goed zitten en ze hebben leuke kleurtjes. Ik ben nu ongeveer een maandje vooral met Catrice bezig en heb nog niet heel veel kleuren. Catrice is volgensmij gewoon in elk kruidvat filleaal te koop voor €2,49 per flesje (weet het niet zeker maar is in die richting).

Nou dit zijn de 5 kleuren en 3 glitter topcoats die ik heb. Van links naar rechts zijn dit:
030 meet me at coral island, mooi roze kleurtje lekker zomers.
400 blue cara ciao, mooi blauw kleurtje en is leuk om als basis voor je nail art te gebruiken.
810 ACidDC (of zoiets), soort geel met een glans die richting groen gaat. Rare kleur maar wel erg mooi.
C08 have an ice day, gewoon simpele glitter maar wel erg mooi!
C02 million dollar baby, ja hoe leg je dit uit, gewoon glitter met wat grotere glitters erin.
C04 shake it! flake it! Topcoat met lichte glittervlokken.
De laatste twee zijn niet meer te lezen op het flesje omdat deze al wel wat ouder zijn.

Dan nu de stripers die ik veel gebruik. Deze stripers heb ik gewoon via marktplaats gekocht, ze zijn er in allerlei soorten kleuren en niet zo heel erg duur. Meestal koop je ze per 10 ofzo.
Op deze foto zie je gewoon een paar willekeurige kleuren die ik gepakt heb, er liggen er hier in een door nog veel meer!
Deze stripers hebben en een klein, dun kwastje en een soort naald waar de nagellak doorheen kan. Hier kan je dus kleine puntjes mee zetten. Het enige nadeel is dat deze al snel verstopt raakt. Voor de gewone heb je hier een soort naald voor, maar de glitters komen er gewoon niet doorheen.

Zoals iedereen die van nagellak houdt heb ik natuurlijk ook crack nagellak. Zelf vind ik het erg leuk om mee te werken, omdat het snel klaar is maar toch een mooi en kunstzinnig effect geeft!
Omdat ik heb zelf leuk vind om mee te werken heb ik ze in allerlei soorten kleuren. De een vind ik wat minder dan de andere. De rode bijvoorbeeld is erg lastig te combineren, maar de zwart en wit is erg goed en leuk te combineren en geven een leuk effect.
Van alle crack nagellak die ik gebruikt heb is W.I.C. van Herome het fijnst vind ik. Deze breekt mooi en het kwastje is erg fijn.
Deze crack nagellak is te koop bij o.a. douglas. De prijs weet ik niet meer, maar het was niet de goedkoopste crack nagellak.


Dit is alles wat ik even wilde laten zien. Morgen begin ik waarschijnlijk met mijn eerste nail art en ga deze dus ook posten. Ik hoop dat jullie de post leuk vinden en tips en reacties zijn van harte welkom! Hieronder volgen nog een paar foto's.
Fijne avond!
X Natasja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten